Unibet pariuri sportive bonus

Unibet pariuri sportive bonusUnibet.com oferă o gamă largă de evenimente sportive cu șanse de joc. Puteți paria pe sport, cum ar fi fotbal, hochei, handbal, tenis, baschet, cricket și multe altele. Unibet are, de asemenea, un site foarte ușor de utilizat, cu suport bun pentru clienți, pariuri live, acțiuni promoționale, istoricul pariurilor și mai multe caracteristici. Depunerile și retragerile pot fi efectuate prin card de credit / debit sau prin transfer bancar.

Bonus 150 RON – Înregistrare Unibet!
Cum se creează un cont la Unibet.com
Crearea unui cont este ușoară. Trebuie doar să completați un formular (și să urmați instrucțiunile din fiecare câmp), faceți un depozit și puteți paria în câteva minute. Verificați dacă toate informațiile despre dvs. sunt potrivite pentru a permite Unibet pariuri sportive să vă deschidă contul. Înregistrarea dvs. va fi confirmată prin e-mail pe care îl introduceți în formular. Nu uitați numele de utilizator și parola și scrieți numărul dvs. de membru, veți avea nevoie de acesta pentru a comunica cu biroul.
Bonusuri:
1) Bonus de până la 150 $ la primul dvs. pariu
Deschideți un cont Unibet Australia, faceți un depozit și obțineți un bonus. Faceți un depozit de cel puțin 50 $ (bonusul este de 150 $ atunci) și veți primi 60 de zile pentru a satisface cerințele bonusului. O mare oportunitate de a încerca pariurile gratuite.
2) 20 $ pentru primul dvs. pariu mobil
Dacă nu ați încercat niciodată un pariu mobil, aveți o mare oportunitate acum. Puneți cel puțin 20 USD prin telefonul mobil și dacă nu câștigați, veți primi 20 de dolari.

Cum se face un depozit
Puteți utiliza aceste metode de plată. În cazul în care nu înțelegeți, contactați un serviciu de asistență pentru clienți. Conectați-vă la cont, faceți clic pe Contul meu și apoi Depuneți. Se va afișa o nouă fereastră cu toate opțiunile și informațiile. Visa și Mastercard oferă transfer imediat, dar cu o taxă de 2,5%. Depozitele sunt disponibile în intervalul 15 – 1400 AUD. Transferul bancar durează 2-5 zile, dar nu are taxe sau limite.
Paysafecard primește 3% din banii dvs. și puteți depune 17 – 1120 AUD. Ukash este aceeași, dar limita este de 22 -340 AUD
Toate tranzacțiile sunt sigure. Depunerea minimă este de 5 AUD. Această companie este verificată în mod regulat de către auditorul intelectual.

Cum să vă retrageți banii
Rețineți că regulile de bonus nu vă permit să retrageți suma din contul dvs. Metodele utilizate anterior vor fi afișate automat. În caz de probleme, contactați asistența Unibet.
Visa: 3-10 zile cu comision 0%, 20 – 13 500 AUD
Transfer bancar: 3-10 zile, comision 0%, cel puțin 21 AUD, fără limită superioară.

Cum să pariezi
Alegeți un sport în meniul din stânga. Faceți clic pe acesta sau bifați-o și confirmați-l. Acum puteți alege pariul dvs. făcând clic pe ciudat. De asemenea, puteți da clic pe “+” pentru a vedea alte cote în acest meci. Pariul va fi afișat la stânga și puteți alege cât doriți să pariați sau să adăugați un alt pariu. Dacă doriți să ștergeți un eveniment, utilizați o pictogramă de coș de gunoi. Puteți contacta asistența pentru clienți dacă nu înțelegeți ceva.

Bilet
Alegeți cât doriți să pariați. Introduceți o sumă pentru pariuri simple, duble, triple și alte și faceți clic pe butonul “Pariați”. Dacă pariați pe trei evenimente, puteți paria și un pariu Trixie. Thath înseamnă că poți paria o combinație triplu și toate combinațiile duble. Același lucru este disponibil pentru 4 evenimente ca un pariu Yankee. În momentul în care plasați pariul, veți vedea toate pariurile și eventualele victorii. Dacă sunteți de acord cu aceasta, faceți clic pe “Confirmare pariuri”. Dacă doriți să faceți modificări, faceți clic pe butonul “Înapoi”. Uneori se poate întâmpla ca combinația dvs. să nu fie acceptată de sistem. Într-un astfel de moment puteți:
a) plasați pariurile acceptate și trimiteți celelalte la Unibet pentru confirmare
b) plasați pariurile acceptate și nu le trimiteți pe celelalte.
c) trimiteți întreaga combinație pentru confirmare
d) comutați unele combinații cu pariurile noi.
În cazul în care vă decideți, faceți clic pe confirmare.

Faceți-vă victoria în siguranță
Unibet oferă un serviciu unic numit Cash-In și câștigă câștigul dvs. înainte de sfârșitul evenimentului. Vedeți exemple:
Exemplul 1: Ați plasat un pariu de 15 AUD la victoria Barcelonei împotriva Valenciei cu 2,10. La începutul celei de-a doua jumătăți, Barcelona a marcat un gol și a condus 2: 1, dar Valencia pare să fie puternică și ar putea câștiga meciul. Puteți utiliza Cash-In și primiți imediat 27 AUD în contul dvs.
Exemplul 2: Ați plasat un pariu la victoria Barcelonei cu un impozit 2.10. La pauză, scorul este încă 0: 0, iar pentru câștigarea lui Barca este 2.40. Jucătorii par a fi obosiți și cu greu ar câștiga. Nu vrei să pierzi întregul pariu, deci folosești Cash-In și primești 9 AUD înapoi.

Pariuri live
Dacă doriți să pariați în direct, faceți clic pe pictograma Live din meniul din stânga și se deschide o fereastră nouă. Parierea live este cel mai rapid și mai interesant tip de pariu în care trebuie să decideți rapid. Chiar și pariurile live suportă Cash-In.

Rate this post