Liverpool više trči Bet365 pod Jürgenom Kloppom nego s Brendanom Rodgersom

Najnovije statistike Opte sugeriraju da je momčad u prosjeku šest kilometara više trčanje za vrijeme klupske igre nego pod njegovim prethodnikom Brendanom Rodgersom.

Šestorice njegove momčadi – Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Divock Origi, Martin Skrtel, Jordan Rossiter i Daniel Sturridge – imaju ozljede pruge, što može biti posljedica dodatnog trčanja i sprinta.Prema sportu sportsinjuryclinic.net: “Akutni ili iznenadni sojevi prsnog koša obično se događaju na dva načina, bilo u sprintu ili u stezanju.” Prilikom sprintiranja mišići Bet365 kladionica online prsnog koša rade jako teško da se usporava šindra kostiju neposredno prije pješice pogađa zemlju i to je u ovom trenutku da je hamstring najvjerojatnije suza. “Liverpool najnovije žrtve su Coutinho i Lovren, koji su zamijenjeni tijekom 1-0 pobjeda u Stoke u prvoj nozi u polufinalu Capital One kupa u utorak.To čini ukupno 10 igrača izvan djelovanja kroz ozljede, a Klopp sada prijeti da će ući na tržište prijenosa kako bi nadoknadio odsutnost središnjih polova.

Liverpool je završio igru ​​Stoke s Lucasom Leivom formiranje privremene središnje obrane s Kolo Touré i Klopp imalo je još više panika kad je Ivorian također imao problema s Bet365 prigušnicom, iako je kasnije rekao menadžeru da je smatrao da je to samo grč. “To možete učiniti za sat, možete to učiniti za 70 minuta, ali to učiniti za 90 minuta je velika potražnja na nogama “, rekao je. “Mislim da su pali na to.” Opti statistike, koje pruža EA Sports, pokazuju kako tim u prosjeku kreće 113.4km (68 milja) po utakmici protiv 107.8km pod Rodgersom , opterećenje koje se vjerojatno neće smanjiti u bliskoj budućnosti.Liverpool igra Exetera u FA kupu u petak, a zatim se sastao s Arsenalom i Manchester Unitedom, nakon čega slijedi Norwich i drugi dio njihove Unibet polufinale protiv Stoke, sve prije kraja siječnja.

Klopp nije uspio da bacaju svjetlo na uzrok ozljeda nakon igre Stoke. Upitan je li to možda njegov sustav obuke koji bi mogao biti kriv, voditelj je izgledao kao da se obukao, rekavši: “Ne treniram, samo se oporavimo, tako da je situacija sada.” Ali je dodao : “Ja sam Unibet odgovorna za ove stvari, i ako želiš učiniti odgovornim za naše ljuštenje – to je sljedeći korak, znam to. Znam to. ”

Dobio je neku potporu sredovječnika Adam Lallane koji je rekao:” To je samo fizička igra. Pogledajte količinu igara koje smo imali tijekom božićnog razdoblja.Bilo je to teška Bet365 mobilno klađenje vožnja, a zahtjevi za igračima danas su sigurno ozlijeđeni. Ako pogledate timove oko lige, kladim se da će se broj ozljeda definitivno povećati. “Liverpoolov šetnja ranjenim

Rate this post