Bet365-Live klađenja

bet365 liveBet365 slovačku kladionica, koji je započeo kao kamen kladionici ali sada pružaju svoje usluge samo na internetu. Bet365 je dio snažnog kapitala grupe Bet365, koja je na tržištu od 1994. Bet365 proširio svoj portfelj u 2010. i casino i poker sobe.
Bet365 live klađenje

Klađenje uživo na Bet365 ima zaista vrlo široku ponudu, ali nedostaje u svom najpopularnijem sportu. Tu su uglavnom kladiti uživo na nogomet i tenis. Ponuda klađenje uživo, ali postoje i rukometu ili hokej. Kada klađenje uživo vidjeti više utakmica uz bok i kladiti kao jednostavno i istovremeno na nekoliko utakmica.
Centrebet ponuda i klađenja opcije

Bet365 web stranice je jednostavan i lagan za navigaciju. Ponuda za sport i sportske događaje je dostupna na izborniku s lijeve strane. Meni, možete Unibet bonus za nove igrače prilagoditi za prikaz svoje omiljene sport ili sport si zadobio na kojoj je utakmica će početi u određenom vremenskom razdoblju. Možete dati jednostavan ulaznica, višestruki jednosmjernu kartu ili grupu, a zatim odaberite svoje susrete na koje su u svakom trenutku na raspolaganju na desnoj strani. Također nedostaje jasan statistiku, uživo i rezultate.
Sudjelujte na Centrebet
Kladionica Bet365 je namijenjen europskim kupcima, što podrazumijeva i niz sportskih događanja. Možete birati između 20 sportova koji dominiraju nogomet, hokej i tenis. Više od pristojne ponude se također mogu naći oklade za sportove kao što su košarka, rukomet ili odbojku.
Uplate i isplate u Centrebet
Naravno, možete birati između nekoliko opcija. Klasične depoziti su dostupni putem kreditnih kartica Visa i MasterCard. Ako šaljete na Vaš kladioničarski račun u roku od Bet365 novac s kreditne kartice koja je objavljena izvan Republike Slovačke i Bet365 će naplatiti depozit od 2%. Bankovni prijenos u domaćoj banci također je uobičajena, s pristojbe su nula, pa preporučujemo da ovaj oblik transfera. Elektronički novčanik Skrill (Moneybookers) i Neteller Bet365 su također dostupni. Za one koji su se bojali poslati novac s bankovnog računa ili kreditne kartice, oni mogu koristiti paysafecard pretplatu.
Korisnička podrška Bet365
Korisnička podrška na Bet365 može vrednovati u odboru. Možete kontaktirati korisničku podršku putem telefona ili e-mail u bilo koje vrijeme između 8:00 do 22:00. Tu će biti vrlo ljubazno i ​​profesionalno osoblje, a komunikacija je, naravno, moguće u češkoj i slovačkoj jeziku. Za kontaktirati korisničku podršku, vi svibanj također koristiti live chat, koji je dostupan na kladionici.

source: www.bet-hr.com

Rate this post