Kyrie Irving és Kevin Love megtalálják a barátaikat, ahogy Cavaliers verte a pisztolyokat

Kyrie Irving 31 pontot ért el az első playoff meccsen, mivel megsérült a tavalyi NBA döntőjében és Kevin Love 28-at hozott, ami a Cleveland Cavaliers-t 106-101-es győzelemért vette át a fiatal és magabiztos Detroit Pistonok megnyitásában. A Bryance és Los Angeles egy utolsó mági éjszaka után mozognak Dave Schilling Bővebben

LeBron James 22 pontot és 11 segítséget nyújtott a legmagasabb szintű Cavs-nek, akiket előnyben részesítettek a Keleti Konferencia megnyerésében, de mindent el tudtak nyerni a pisztolyokból.

P> A szerelem, egy évvel ezelőtti vállas sérüléssel kiütötte a rájátszásból, a negyedik negyedben két kritikus három pontot 1xbet hozott.

Kentavious Caldwell-Pope 21 és Marcus Morris 20- De csak egy félidő után – a pisztollyok számára, 2009 óta játszanak először.Andre Drummond 13 pontot és 11 lepattanót talált. A Detroit tizenöt pontot mutatott, de a Pistons játékosok tapasztalatlansága az utolsó percekben mutatkozott meg. A 2. játék a szerda éjszaka a Quicken Loans-ban A pisztolyok, akik az asztalnál háromszor is megverték a Clevelandet, szétszóródtak.

Több mint 40 percig a Pistons, akiknek csak egy Induló playoff tapasztalattal, megfelelt a Cavaliers lövésnek.A Detroit fiatal csapatát nem fenyegették, és Reggie Jackson három mutatója 88-88-at kötötte le, 6:29 maradt. De amikor Love, akinek két egyenetlen évszakja volt, mióta Clevelandbe jött, egymást követő hármasokat temettek el Hogy a Cavs-t négyesre állítsák, és végül lehetővé tegyék egy több mint 20.000-es eladós tömegnek a pihenés esélyét. A pisztonok lógtak, és 100-96-n belül Morris szabad dobja, de 1x bet James vágott A kosár egy layupra és Jackson három pontra hárult, mielőtt Irving két szabad dobása odaadta volna a Cleveland-t nyolc pontból.

Ez egy édes playoff-visszatérés Irvingnek, aki térdre keltette a Golden State ellen A döntőbe és a szükséges műtétekbe, valamint a fáradt rehab hónapjaiba, mielőtt vissza tudna térni a padlóra. A pisztonok korai szakaszában nem mutatkoztak a félelem jelei, és félig félidőben vezetettek 58-53-at 10 trombitásnak köszönhetően.

Stan Van Gundy edző mindent megtett, hogy segítse a csapatot, ami 12 nyerte a tavalyi szezonban.Van Gundy, aki nem hívott James ellen, egy időkorlát idején felrohant a pálya szélén, hogy vitatkozzon a játékvezetőkkel, hogy James kétszer is füttyentett volna a sértő szabálytalanságokért. Van Gundy azonban nem tehetett semmit Lassítsd le a Cavs-et félidő után, mint Love, Irving és James – Cleveland nagy három – összesen 81 pontot.

Kyrie Irving és Kevin Love megtalálják a barátaikat, ahogy Cavaliers verte a pisztolyokat
4 (80%) 1 vote