Derry’s Hillsborough szavazhatna a Betclic, hogy elindítsa a labdát?

Bár a városi tanács a múlt héten szinte észrevétlenül ment, elindult a terület újságíróinak felszólítására, hogy hagyja abba a Sun értékesítését.

A Derry City és a Strabane kerületi tanács tagjai is szavaztak dobja a támogatását az S * n Total Eclipse néven ismert csoportja mögött, amely minden Betclic üzletet akarja boikotálni az újságot.

A független tanácsos által javasolt indítványt Sinn Féin, SDLP és más támogatta. független tagok. Csak egy szavazat ellen volt. Hét szakszervezeti tag, a DUP és az UUP tagjai tartózkodtak.

Az 1989-es Hillsborough labdarúgó-stadion katasztrófa támogatására és tiszteletére tett javaslatot.Paul Gallagher független tanácsos azt mondta: „A Hillsborough-vizsgálat után a szolidaritást akartuk mutatni a családokkal, ugyanúgy, ahogy szolidaritást mutattak a Bloody Sunday családjaival.”

A Derry-szavazás két héttel érkezett A Liverpool tanácsosai egyhangúlag támogatták a kiskereskedőket a városban, hogy hagyják abba a Sun eladását.

A júliusban az S * n kampányosok teljes Eclipse-jének követeléseit, amint azt a Liverpool Echo-ban jelentették be, A Napot több mint 100 üzlet polcairól vonták a Merseyside-en, köztük újságárusok, szupermarketek és benzinkutak.

A BBC által idézett Sun szóvivője a Derry-döntést „extrém cenzúrának” nevezte. De ugye?

Az állásfoglalás nem követeli meg. Ugyancsak nincs jogi Betclic felhatalmazása.Névértéken ez egy kicsit több, mint egy tiltakozás.

Lehet azonban azzal érvelni, hogy ösztönözhetné a közösség fellépését az olyan üzletbirtokosok ellen, akik a Tanács kívánságait nem bírják.

Érdekes, hogy Az újságíró, aki a Derry News-tal beszélt, nem akarta, hogy azonosítsák, és a Tanács „nyomást gyakoroljon rá”.

Azt mondta, nem gondolja, hogy a tanács helyén lenne, ha elmondaná, hogy a kereskedőknek milyen címeket kellene eladni, hozzátéve: „Az emberek a lábukkal szavaznak, és ők.

„Naponta csak 10 másolatot adok a Napról, de mi történne, ha ellentétben lennék a tanács kívánságaival, és megtartottam?”

Nem hiszem a cenzúra felszámolása (vagy a sajtószabadság megtagadása) valóban megáll, mert a szavazás nem kényszerít.A tanácsosok biztosan saját véleménynyilvánítási szabadságukat gyakorolták egy bojkott felszólításával.

Természetesen a Nap jelenlegi munkatársainak lelkesedése van, mivel ezek közül csak kevesen voltak, ha vannak ilyenek, 1989-ben. De úgy dolgoznak, hogy olyan papírra Betclic fogadás bónusz dolgoznak, amely egyetlen rossz ítélettel A „The Truth” címsor a Liverpool rajongóit sértette, és a 96-os emlékezetét a Hillsborough-i összetörés során elpusztították.

Biztos, hogy a Sun szerkesztője az volt, amit most tudunk, hogy délre Yorkshire-i rendőrségi centrifugálás. A Nap problémája azonban a hazugságok elfogadása volt, és a folytatásuk folytatása, amikor más papírok visszaléptek.

Tehát a Merseyside népe soha nem fogja elfelejteni a Sun lefedettségét. Nem fognak megbocsátani.És a papír kiadójának, a News UK-nak az az aggodalma, hogy a Derry-tanács szavazása elindíthat egy labdát, és más városok úgy döntenek, hogy közös okot találnak a Liverpool elszabadultával.

Rate this post