Cricket: Steve Smith i en klasse for seg som NSW knuse CA XI

Australias Test kaptein Steve Smith har gjort det meste av hans uventede opptreden i den innenlandske en-dags cup, cracking en ubeseiret århundre for NSW mot Cricket Australia XI på Banks Oval mandag.

Smith, falt på 87, topp-scoret med 143 ikke er ute av bare 122 leveranser, som Chelsea nådd 3-338 fra sine 50 overs.

Smith og Nic Maddinson sette på en 153-run partnerskap for andre wicket før Maddinson falt til 108 off 120 leveranser.Men det var Smith som stjal showet scoret sitt pike innenlandske en-dags tonn, treffer fem seksere, inkludert en av den endelige ball av omganger.

Smith ble truffet på håndleddet sent i omganger av en Matthew Dixon beamer, men nr.3 kunne fortsette etter en Bet365 bonus kort forsinkelse. Moises Henriques (48 av 42) sluttet Smith etter avgang Maddinson og paret sammen for en Quickfire partnerskap av 112.

Test rask bowler Mitchell Starc deretter støttet opp sin kaptein med karriere-beste innenriks en dag figurer av 6-25 off 8,4 overs.CA XI, et lag dannet av stort sett unge spillere som savnet statsvalg, ble kastet ut for bare 59 i det 25. over, og var aldri i tvil om å jage.

Marginalen til nederlaget overgikk det forrige merket av 219 løp satt da Vest-Australia slo Tasmania i 1998. Sveve Smith bekreftet som neste Australia Test cricket kaptein Les mer

I mellomtiden har den vestlige australske åpningsmannen Cameron Bancroft avanserte sine krav på en jomfru Test utseende mot New Zealand med en Oppsiktsvekkende 176 mot Sør-Australia på mandag.

Bancroft, som tidligere hadde en høyeste endags-poengsum på 66, slo 14 fjerdedeler og åtte seks i 155-talls banke på Sydney’s Hurstville Oval.

Han satte 216 av 36.2 overs med medspiller Shaun Marsh (109 av 104 baller), som liker Unibet ubesvarte Bancroft ble kåret til laget for den avbrutt Test-turen i Bangladesh.

WA scoret 4-350 etter Blir sendt inn med en annen testspesialist, Mitchell Marsh, som scorer et quickfire 34 av 18 baller.

Youn G ben-spinner Tom Andrews (2-66 av ni overs), som gjør debut for SA, var den eneste bowleren som tok mer enn en wicket.

Rate this post