Chelsea skal være ‘hårde underdogs’ mod PSG, siger Unibet

Dette har været en sæson af nød, lidelse og afskedigelse af en ikonisk manager for Chelsea, men nu kommer en aften, der kan gå langt for at gøre det til en for klubben at værne om. Paris Saint-Germain er besøgende til Stamford Bridge på onsdag for en Champions League sidste 16, andenbens kamp, ​​og hvis værterne vælter et 2-1-underskud fra det første ben, vil det give dem hævn for at miste til samme side i samme fase af sidste års konkurrence og håber at de kunne “gøre en 2012” og gå hele vejen.

Hvis de skal sejre i midtuke, skal Chelsea imidlertid udføre bedre end de gjorde i denne konkurrence mod Stoke City.Hjemholdet var ærgerligt i forsvaret og slog i angreb og havde Stoke vist mere hensynsløshed foran målet, ville de have fortjent sikret en første sejr på dette sted i 42 år. Dozen: weekendens bedste Premier League-fotos. Læs mere 

Gæsterne scorede sent på vej gennem Mame Biram Dioufs hovedhoved, men havde chancer før og efter at have spillet med stor hensigt og samvær, med Diouf skyldig i at savne to gode chancer i første halvdel alene. PSG vil ikke være så tilgivende.

Guus Hiddinks årsag er ikke hjulpet af, at John Terry manglede en Unibet femte kamp i rækkefølge med en hamstringskade, hvor interimschefen bekræfter efterfølgende, at hans kaptajn vil savner onsdag også. “Der har ikke været nok udvikling til at sætte ham på listen,” sagde Hiddink. “Skaden er ikke værre.Han kan løbe men kan ikke gå ind i en længere strækning, hvor du skal accelerere. Han skal være forsigtig. “Hiddink forventer dog Diego Costa at have været udelukket her med en mindre seneskade, og det er bestemt ikke tilfældet med total dømmekraft og dyster for Chelsea. Det var trods alt en anden kamp, ​​hvor de ikke tabte – Hiddink er faktisk blevet den første leder til at starte en Premier League-spell med ansvar for en 12-kamp ubesejret runde – og mens deres Unibet præstation var under pari, var indsatsen der . Dette var ikke på nogen måde et tilbagevenden til José Mourinhos dårlige dårlige dage.

PSG er heller ikke i god form, men har kun vundet to af deres fem kampe hver side af at slå Chelsea på Parc des Princes sidste måned, med deres seneste resultat at være lørdagens uheldige træk med Montpellier.Men Laurent Blanc, træneren, lod hvile spillere til den Ligue 1-armatur, herunder David Luiz, Thiago Silva og Thiago Motta, mens Zlatan Ibrahimovic kun udgjorde 61-minuts erstatning. De franske mestere vil ankomme i London relativt frisk og Hiddink indrømmer, at Chelsea går ind i slipset som “underdogs”.

“Vi er ikke favoritterne,” sagde 69-åringen. “Vi har genvundet tillid og har kvalitet, men PSG kan hvile fem, seks eller syv spillere. Men lad os være meget hårde underdogs. Vi skal være vred på en kontrolleret måde på onsdag.Spillerne skal være fuldt koncentreret. ”

Og de ser ud til at være, hvis Willian tager på slipset, er noget at Unibet gå forbi. “Fra første øjeblik skal vi vise dem [PSG], hvad vi vil have,” sagde brasilianerne. “Vi ved, at de vil beholde besiddelse, men vi skal sætte dem under pres og trykke.” Stoke sætter sikkert Chelsea under pres i weekenden, hvor de har vundet deres tidligere tre kampe, og som Mark Hughes har sagt det “Opmuntret” af hemmalagets start XI før kick-off, som foruden Terry og Costa også manglede Cesc Fàbregas, der kom som en 82-minuts erstatning.

“Uanset om spillerne spillede ikke blev såret eller blev beskyttet – det er Chelsea’s privilegium, de har store spil kommer op, “sagde Hughes. “Men dette var et vigtigt spil for dem også, fordi det er Premier League, og efter min mening er Chelsea bedste chance for at Unibet bonus komme i Champions League gennem deres ligaposition.” Hiddink ville være uenig med den vurdering, der havde beskrevet Chelsea chancer for at afslutte i top fire som “vanskelige, næsten umulige” da de nu er 10 point bag Manchester City i fjerde har spillet et spil mere end Manuel Pellegrini’s side.For hollandskeren er det i stedet tilfældet at give Chelsea en “smuk marts og april” med fremskridt i Champions League og FA Cup før han afgår fra klubben den følgende måned og for anden gang om syv år. John Terry gentager ønske om ny Chelsea-kontrakt Læs mere Hiddinks anden arv kunne være udviklingen af ​​Bertrand Traoré, hvor han havde lavet sine første to starter og scorede sine første fire mål for Chelsea under hollandskeren med hans seneste her et standout øjeblik. Efter at have hentet Nemanja Matic’s pas og blev til plads, slog Traoré et skud i venstre hjørne fra uden for området for at give værterne føringen i 39 minutter.

“Han har kvalitet,” sagde Hiddink af 20 -årig, som måske Unibet bliver opfordret til at starte mod PSG, skulle Costa ikke komme sig i tide fra sin skade.Det ville være en stor aften for Traoré og vil være en stor aften for Chelsea.

Rate this post