Celtic’s Leigh Griffiths når landemerke i nederlaget til Dundee United

Ronny Del sa at Leigh Griffiths kunne ende opp blant de keltiske greatsne etter at han hadde gått gjennom målene for klubben med et halvt århundre med en dobbel i 4-1-vinneren på undersiden Dundee United.

p> Angreperen tok 21 minutter til å ta sin stemme til 50 i 60 starter – den raskeste keltiske spilleren for å nå dette landemerket siden Charlie Nicholas tidlig på 1980-tallet – før forsvareren Jozo Simunovic doblet ledernes ledelse med sitt første mål for klubben Den forente Bet365 angriperen Simon Murray reduserte underskuddet rett etter halvtime, men Griffiths tok sin andre tre minutter etter omstart.Kris Commons lagde en fjerdedel for å ta Celtic seks poeng tydelig av Aberdeen øverst på bordet. Griffiths nådde 50-målmerket raskere enn andre Parkhead-helter som Henrik Larsson og John Hartson, og spurte om Den tidligere Wolves-strikken, som har scoret 24 mål i sesongen, kan bli en klubblegende, Del, lederen, sa: “Det er en veldig god ytelse å komme til 50 så tidlig.Jeg er glad for hvordan han spiller.

“Han har en femårig avtale her, så det er en god sjanse hvis han fortsetter å score så, at han kan være en legende.

p> “Når du sier de navnene og sier at han har scoret flere mål enn dem i Bet365 samme periode, så har han en stor mulighet til virkelig å gjøre et merke i Celtic’s historie.” Griffiths slått først under Del, men norsk roste 25-åringen sin søknad det siste året.

Del, som vil snakke med angriperen Anthony Stokes på lørdag om et mulig lån til Hibernian, sa: “Det er en melding til alle i livet: hvis du vil bytte og du vil ofre for å bli spilleren du kan være så er alt mulig og han har gjort det.Nå sparker han på og scorer fordi han er forberedt på hver kamp. “Griffith fikk et dult kort fra dommeren Bobby Madden for å ta seg av med sitt beste mål å avsløre en T-skjorte med nummer 50 emblazoned på forsiden, men han hevdet at det var “en million prosent” verdt det. Han sa: “Det var et ekstra incitament til å gå og få det målet, og jeg visste når sjansen kom så lenge jeg satte det på målet, ville jeg score.

Jeg skrev Stevie [kitmannen] i morges for å få en T-skjorte laget for meg og Broony [Scott Brown, kapteinen] sa Jeg burde ha hatt 51 under den.To t-skjorter, men jeg Bet365 kan ha sett litt klumpete.

For å få 50 mål for en klubb er en spesiell prestasjon, men å få 50 på en massiv klubb som dette er en glede.

“Men jeg kan ikke score mål uten mine medkamre og det viktigste var tre poeng.” Celtic kunne møte straff over fans oppførsel på Stranraer Les merKeltisk hode til East Kilbride eller Lothian Thistle i Cup femte runde Les mer

Rate this post