Barcelonas Luis Suárez avverger Super Cup-nederlag av Athletic Bilbao

Barcelona fikk La Liga-kampanjen til en vinnende start da Luis Suárez scoret med en fin volley kort etter halv tid for å sikre en hardt slaget 1-0-seier på Athletic Bilbao på søndag.

Den spanske og europeiske Unibet mesterenes seier i San Mamés-stadion, til tross for at Lionel Messi lagret første halv straff, var en god hevn for Barça etter å ha spilt 5-1 i Bilbao i denne månedens spanske Super Cup.

p> Det kom til en viss pris, da både midtbanespilleren Sergio Busquets og fullbacken Dani Alves led skader som avsluttet deres deltakelse i spillet.

En velorganisert og hardt pressende Bilbao gjorde livet Unibet odds bonus uten innskudd vanskelig tidlig for Barça som håper å vinne sin sjette La Liga-tittel på åtte år.

Men i det 30. minutt ble Suárez truet av Gorka Elustondo i straffeområdet og Messi traff seg opp for å ta spotspillet. Bilbao målvakt, Gorka Iraizoz, gjorde en fin dykkestopp, blir bare den andre mannen etter Valencia’s Diego Alves for å redde en straff fra Unibet både Messi og Real Madrid-fremover Cristiano Ronaldo.

Det var Messi’s 14. mislykket sparkespark for Barça på Argentina-kapteinens 63. forsøk.

Sergi Roberto, som hadde et Energybet velkomstbonus odds fint spill rett etter å ha erstattet Alves i det 19. minutt, slo rammen til målet på timen før Barça-treneren Luis Enrique måtte gjøre en annen endring når Busquets syntes å skade en ankel i et sammenstøt med Bilbao-angriperen Aritz Aduriz

Spanias internasjonale ble tatt av på en bårer, selv om treneren sin senere ikke sa at hans skade, eller Alves som så ut til å ha tweaked en lyske, syntes å være seriøs.

p> “Vi vet at slike kamper gir oss Energybet velkomstbonus odds styrke i vårt forsøk på å vinne La Liga,” sa Suárez. “Vi visste også at de ville være en veldig vanskelig, veldig tøff motstander.”

Rate this post