Aiden McGeady otvara Unibet račun na dolje Nottingham Forest

Posjetitelji su zauzeli bogato zasluženu pobjedu zbog ciljeva Aiden McGeadyja, Garyja Hoopera i Marco Matiasa dok su pronašli napadač koji je odsutno odsutan. Dougie Freedman opljačkala Nottingham Forest Read more

Srijeda je postigla samo jedanput u pet winless igara prije njihovog Unibet kratkog putovanja niz M1, ali s Fernando Forestieri natrag iz suspenzije da pletu njihovu uvredljivu igru ​​zajedno Carlos Carvalhal je previše previše za Forest. bili su fantastični i zaslužili su pobjedu “, rekao je Carvalhal, koji je odbio razgovarati o promociji njegove strane.

” Nije mi važno. Ne želim provesti drugi trenutak o tome jer se usredotočujući na sljedeću igru ​​najvažnije.Sve drugo meni je umjetno. “Igrali smo se jako dobro, au razdobljima igre bili smo fantastični.” Prije smo postigli ciljeve i Fernando nam je Unibet važan igrač.On je naš vrhunski strijelac i bio je važan za sve ciljeve.

“Vraćamo se na vrste golova koji su apsolutno normalni.”

McGeadvjev gol u prvom poluvremenu prvi za klub i Hooperova 11. sezona postavili su ih na putu do njihove najveće pobjede u kampanji prije nego što zamjena Matias osigurava tri boda. Barry Bannan je prekinuo finu izvedbu s ravnom crvenom kartom u jedini mrlje na srijedu, ali njegovo odustajanje i kasnija suspenzija od tri utakmice neće učiniti ništa da bi Unibet online klađenje razrijedili njegovo zadovoljstvo.

U 23. minuti McGeady je skočio s lijeve strane i pusti letjeti od 20 metara sa šutom koja je uronila preko trake.Ta blizina propusnica služila je kao upozoravajuća šuma koja nije uspjela shvatiti kako je McGeady otvorio bodovanje na pola sata.

Bannan je stvorio gol s pauzom od sredine; McGeady je dobio skotu prije nego što je Eric Lichaj prebio pogrešnu loptu i prebacio lijevu nogu preko De Vriesa.Bannan je gotovo postigao spektakularnu sekundu kada se upoznao s pola čistog kuta s pogonom na koji je bezbožan De Vries uspio spasiti. Forestieri bi trebao dvostruko dovesti u srijedu vodstvo neposredno prije pauze, ali De Vries je napravio još jednu pametnu Nakon samo sat vremena, posjetitelji su Unibet zauzeli zasluženi drugi cilj koji je naglasio njihovu superiornost. Matt Mills je bio kriv za zabavu, kako ga je Forestieri uhvatio u posjedu i hranio Hooper koji je zadržao njegovo sklonost prema De Vriesu.

Šumski odgovor bio je mračan, pa čak i kad je Bannan uletio u Ericu Lichaju i pokazao crvenu kartu, domaćini nisu imali odgovora. Matias je dobio slobodu kaznenog prostora kako bi osvojio treću posjetiteljicu i uklonio sumnju u rezultat na 85 minuta.

Voditelj šume Dougie Freedman rekao je: “Mi smo dobio je puno ozljeda upravo sada i imamo puno mladih koji još uvijek uče svoje trgovine, i to je bila razlika .

“Sheffield Srijeda je bila bolja od nas i njihovo se iskustvo isplatilo za Unibet njih.” Znam da možemo igrati bolje od toga, ali tri utakmice u tjedan dana ulovljene s našim igračima .

“Sheffield je u srijedu izišla iz sredine stola s ulaganjem od 15 milijuna funti da ih odvede u prvih šest, i to smo vidjeli”, rekao je Freedman.

more: klađenje uživo na tenis

Rate this post