Τραγική Ντόχα, χαλαρώστε στην παραλία και επιστρέψτε τώρα. Πώς μπορεί να το πάρει ο Kvit;

Δέκα μέρες ακριβώς που βρίσκεται στην παραλία και ένα μεγάλο μέρος από αυτά κοιμόταν. Έχει κατηγορηθεί για ενέργεια και ενέργεια για τις ημέρες που θα έρθουν. Τις ημέρες όπως έρχεται τώρα.

Sedmitisícová CEZ Arena στην Οστράβα θα οδηγήσει Petra Kvitova σε ένα σημαντικό σημείο στα ημιτελικά εναντίον της Γαλλίας. Μια πρώτη νίκη από τις 17 Φεβρουαρίου, μετά από δύο μήνες.

Στη συνέχεια Kvitova νίκησε Ελίνα Svitolina στο Ντουμπάι. Στη συνέχεια, ενώ εξακολουθεί να διαχειρίζεται γύρου της Ντόχα, όταν skrečovala κατά Γελένα Γιάνκοβιτς, αλλά μετά την απώλεια του Suarez εκπληκτικά καιρό σε γήπεδα τένις εξαφανίστηκε

Comeback είναι καλύτερο από το να περιμένει

» Γήπεδο για μένα ήταν πάντα κάτι που μου άρεσε και έπαιξε με πολύ πάθος. Αλλά αυτό δεν συνέβη στις αρχές του έτους.Ήμουν τόσο άδειος », ανέφερε η Kvitova στο blog του BBC. “Ήμουν σε θέση να παίξω, αλλά δεν ήμουν 100 τοις εκατό στο δικαστήριο. Αντί να ανταγωνίζεται μαζί μου, αγωνίστηκα καλυτερες στοιχηματικες εταιριες με αυτό το παράξενο συναίσθημα. Δεν μπορώ να περιγράψω ακριβώς τι συμβαίνει. “

Μηνιαία ανάπαυση, εν μέρει πέρασε κάπου ζεστό, αλλά το πήρε. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Τσέχοι ηλικίας 25 ετών ήταν στο γυμναστήριο και στο τένις. Ισχυρίζεται ότι έχει βρει μια γεύση για το τένις και πάλι. “Σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα από το να παίζω στο Ντουμπάι, τη Ντόχα, αυτό ήταν πραγματικά τραγικό”, είπε. “Είναι καλύτερα από όσο περίμενα.”

Η Kvitova επέλεξε σκόπιμα μια εβδομάδα fedcup για μια επιστροφή. Η εταιρεία των άλλων παικτών και της υπόλοιπης ομάδας συνήθως το απολαμβάνουν.Ακόμη και χθες μετά το αστείο που αστειεύτηκε με τη Σαφαρόβα: “Ελπίζω ότι η Λούκα θα κάνει το πρώτο σημείο, ώστε να μπορώ να πάω στο δικαστήριο ειρηνικά. Αλλά δεν θέλω να ασκήσω πίεση σε σας, Luci. “Έτσι ίσως η θεραπεία FedCup είναι τουλάχιστον λίγο απασχολημένη. Μετά από όλα, έχει αποδείξει τον εαυτό της πριν. Kvitova έχει έρθει στο Κύπελλο Fed αρκετές φορές κουρασμένος ή χωρίς μια ιδανική μορφή. Και έδειχνε σχεδόν πάντα πόση ομάδα κάθεται.

Απόδειξη; Απλά κοιτάξτε τον ισολογισμό της. Συνολικά, έχει 23 νίκες και μόνο έξι ήττες, ειδικά μια εκπληκτική ισορροπία το Σάββατο: 13-1.

“Πάντα βοήθησε πολύ την ομάδα. Ίσως τώρα που θα βοηθήσει Fed Cup της, «ελπίζοντας η αρχηγός της ομάδας Petr Pala.

Στο πλαίσιο της καλυτερες στοιχηματικες εταιριες προετοιμασίας Kvitova έδειξε ότι το παιχνίδι δεν κάνει παύση ασυνήθιστο άφησε ανέγγιχτο.Σε ένα από τα σετ προπόνησης νίκησε την Karolina Plíšková 6: 2. «Νόμιζα ότι έπαιξε ακόμα καλύτερα από ό, τι στο Σύδνεϋ,» που Pliskova τελευταία αμοιβαία παιχνίδι τους.

Σε πλήρη αντιστοιχία μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα μπορεί να δεσμεύσει τα νεύρα. Η γαλλική Kristina Mladenovic, εντούτοις, ίσως να ήταν σχετικά ανεκτός αντίπαλος στην αρχή. Ο Kvitova κέρδισε τον τελευταίο αγώνα με το US Open 6: 0, 6: 1. . “Αλλά στην αίθουσα θα είναι διαφορετικό”, προμηνύει ένα Τσεχία

Τα πάντα απλά για τη νίκη δεν

< Με τα ιδιαίτερα συναισθήματα της, ο Kvitova ανέθεσε στον προπονητή τον David Kotyz στις αρχές του έτους. Και ήταν αυτός που αργότερα πρότεινε ένα διάλειμμα ανάπαυσης.Όταν παρακολουθεί την αποστολή της τώρα, δεν φοβάται τη φόρμα της.

“Έχω δει μια τέτοια χαλάρωση σε αυτήν στο Prostějov, το οποίο έφερα και εδώ. Ο συνδυασμός, όταν είναι λίγο νευρικός για το τι πρόκειται να είναι και ταυτόχρονα απολαμβάνει το παιχνίδι, είναι καλύτερο γι ‘αυτήν “, λέει. “Το σώμα θα θυμάται πολλά πράγματα. Πήγε γρήγορα σε ένα στερεό επίπεδο «.

Την ίδια στιγμή αυταπάτες ότι η Kvitova έπρεπε να έρθει πίσω και να κερδίσει τα πάντα. “Αμέσως μετά το Κύπελλο Fed, την περιμένει σε μια αίθουσα που δεν έπαιξε. Δεν μπορώ να περιμένω να Στουτγκάρδη έπαιξε μεγάλο «, λέει ο Kotyza

Αλλά αυτό φαίνεται τώρα σαν μια μικροαστική ανησυχία

Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες Kvitova αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα:.. Γιατί δεν αισθάνεστε καλά στο γήπεδο; Πότε θα πάει;Βοήθησέ με να σπάσει ακόμα;

Τώρα είναι για άλλη μια φορά αποφασισμένος να οδηγήσει Τσεχική fedcupového στον επόμενο αγώνα.

Rate this post