Τένις ομάδα όνειρα, αλλά ποιος μπορεί να δώσει μια ευκαιρία; Pala: Μπορούν να παίξουν και τα τέσσερα

Η Kvitova έπαιξε για τελευταία φορά στη Ντόχα στα τέλη Φεβρουαρίου, και έπειτα της έδωσε ένα ασυνήθιστο μηνιαίο διάλειμμα ( περισσότερα για ΕΔΩ ). Αλλά τώρα η τρίτη εβδομάδα των εν ενεργεία και έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα της Τσεχίας Fed Cup για την επόμενη μάχη.

«Μου φαίνεται καλά, εξεπλάγην ευχάριστα από αυτό. Έχω δει τους τελευταίους αγώνες στην τηλεόραση στο Ντουμπάι και μου άρεσε περισσότερο. Έχω ένα καλό συναίσθημα », δήλωσε ο Πάλα.

Η Κβίττοβα έχει στοιχημα live μια καλή ισορροπία 23 νίκες και 6 απώλειες στο διπλό fedcup. Τα Σάββατα, είναι ακόμα πιο εκπληκτικό: 13 επιτυχίες, η μόνη ήττα. Μπορεί ο Καπετάνιος να καθίσει ποτέ σε έναν τέτοιο παίκτη; “Ίσως, αλλά είναι για το αν αυτή θα είναι η σωστή απόφαση. Ο Pety έχει κάτι στο Fed Cup πίσω του.Ξέρω ότι κανονικά έπαιξε καλά και συνήθως έπαιξε καλά το Σάββατο, «είπε ο Pala

David Kotyza, ο οποίος Kvitova εκπαιδεύει με ένα χαμόγελο λέει,». Πέτρου σηκώθηκε «Και σοβαρά προσθέτει:». Νομίζω ότι ο Πέτρος και Μπορώ να πω την πραγματική κατάσταση. Είναι έτοιμος, αλλά οι άλλοι παίκτες είναι πολύ «

Σίγουρα -. Kvitova είναι μακριά από το μόνο τενίστας που πέφτει προς εξέταση υποψηφιότητα. Σε μια εξαιρετικά ισχυρή τσεχική ομάδα, υπάρχουν αρκετές παραλλαγές. «Μπορούν να επιβιβαστούν και τα τέσσερα», λέει ο Παλάου, ωστόσο, είναι πιθανό να ψηφίσει για ένα τρίο των singles Kvitova, Lucie Safarova και Karolina Pliskova.

«Είναι ωραίο ανησυχίες. Επέλεξε τα πιο γλυκά σε ένα ψιλικατζίδικο, ενώ οι Γάλλοι ρωτούν εάν υπάρχουν κάποια αριστερά «, είπε ο Kotyza.

Ακόμη και στην περίπτωση της γαλλικής έκθεσης δεν είναι σαφής.Πιθανότατα κάθεται στοιχημα live γρήγορη επιφάνεια Caroline Garcia, νούμερο ένα κατάταξη από τον Alizé Cornet, αλλά μπορεί να πάρει μια ευκαιρία και Kristina Μλαντένοβιτς, η οποία ξεκίνησε μια εντυπωσιακή μεταστροφή στον πρώτο γύρο στην Ιταλία.

«Προσπαθήσαμε να δούμε ποιος θα μπορούσε να να παίξουν από αυτούς και δεν έχουν ακόμη πλήρη γνώση. Περιμένω ότι ο Γκαρσία θα παίξει και τις δύο μέρες. Αλλά κατά τα άλλα δεν ξέραμε «, δήλωσε ο Pala.

Όποια και αν είναι τα διοικητικά συμβούλια και στις δύο πλευρές του ο καθένας, οι Τσέχοι θα είναι στο ρόλο του φαβορί. “Δεν είχαμε μια τέτοια ομάδα ακόμα. Είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις σε αυτή την κατάσταση, οι ξένοι το παίρνουν διαφορετικά. Υπάρχει κάποια πίεση σε όλους μας.Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε », λέει ο Kvit.

Rate this post