Unibet fogadási bónuszok

unibet fogadási bónuszokA brit edzett Mondialiste elfutott egy Chicago-i Arlington Million játék győztese David O’Meara és Danny Tudhope számára. A Woodbine Mile győztese tavaly, az ötéves nyilvánvalóan szereti a versenyt az utazásain.

Aida O’Brien Deauville merész ajánlatot tett, hogy csak a Unibet fogadási bónuszok második hároméves legyen, aki megnyeri a a történelmi versenyen, és követte Belmont Derby sikereit, de ő csak elfogyott otthonról, és harmadikként harmadszor nyerte el a széles sorsot. Kasaqui kettéosztotta a két európai embert, de Godolphin Tryster csak röviden hízelgett, mielőtt elhalványult volna. A Mondialiste, aki utoljára járt a Time Testben a Yorkban, most már automatikusan bejut a Tenyésztői Kupa Klasszikába.Roger Charlton díszes lovagját korábban nem jelentették be a nap Unibet folyamán.Blow Coolmore után a francia guineai hős A Gurkha műtétet bővebben

“Nem tudtam volna jobban kidolgozni”, mondta Tudhope. “Sokszor mentünk át a versenyen, de nem tudod, hogy fog menni. Bármennyire sem lehetett volna jobb.

“Úgy tűnik, szeretni fogja, itt gyönyörködik. Ez az első alkalom, hogy ilyen versenyt nyerhetek, ez mindenki számára csodálatos az udvaron. “Debussy Unibet nyerte az Arlington Million-t John Gosden és William Buick számára További információk

O’Meara az NBC-nek elmondta:” Mi egy mérföldre és egy negyedre lépett Yorkba, és igazán jó versenyt futott az időmérő mögött, és amikor láttuk, hogy végigkísérte az utat, ez a verseny az elménk hátán volt.Miután olyan jól futott, mint az a tény, hogy tavaly tavaly jártunk Unibet olyan jól futott, hogy mindig eljöttünk.

“Tavaly megnyerte a Woodbine-t, és ez volt a győzelem, újra a Tenyésztői Kupa, és ő volt a második a Mile, így én nem olyan oka, hogy nem jön vissza. A tulajdonosnak lesz az Unibet utolsó mondata. ”

more info: Unibet alternatív link

Rate this post